Om resan

Min cykel å jag, har varit med om mycket, känns det som. Men det finns en sak som jag inte har fått göra – ÄN. Det är att korsa USA med den. Det är inte den finaste cykeln, och kanske inte heller den bäst lämpade, men det är min cykel, och den har jag med mig i bagaget då jag åker till USA den 20:e juni 2012 för att äntligen få korsa USA med cykel. Det blir en resa upp och ner (rent geografiskt då, humöret ska vara på topp hela tiden, allt annat är ju illa).

På vägen passerar jag mitt home away from home, Kansas, där jag spenderade ett år som utbytesstudent, cyklar över både Appalacherna och Klippiga bergen (och en och annan kulle till), Grand Canyon och Yosemite National Park. Den 3:e september går mitt flyg från San Francisco och ser fram emot att vara framme i Kalifornien då. Men vi får se hur det går med det. Här, förslagsvis.

Jag? Jag heter Jonas Ekblom och är en sån där överjäklig överambitiös 90-talist som ni har hört talas om. Tidigare jobbat på Sveriges Radio på Morgonpasset i P3, nu på en cykel, till hösten ska jag (och min alldeles utmärkta cyklistsolbränna) börja studera på University College London – European Social and Political Studies. Med maraton och en Svensk Klassiker i mitt bagage var jag redo för en ny utmaning. För sånt gillar jag.

Vill du komma i kontakt med mig? Skicka ett mail till jonekb@gmail.com eller en tweet till @jonasekblom!

2 reaktioner till “Om resan”

  1. fantastiskt Jonas! Visste inte om att du var ute på en sådan resa, du är en sådan häftig människa och jag avundas dig en massa! 😀 All lycka på din fortsatta resa, kommer härmed följa din blogg! Kram från Hälsingeskogen

    1. Haha, du har lite att ta igen, jag är ju typ klar ;D känns som ett mirakel att du inye har sett det här innan, jag har ju spammat sönder facebook 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s